Bidragsytere Prestasjonskonferansen Vest 2019

Foto: Hildegunn Waerness

Robert Eidevik og Nikolas Jon Aarland fra Hjerteslag

Bergensbandet Hjerteslag har i løpet av de siste fem årene vokst fra å være et uslipt bakgårdsband til å bli et av de største rockebandene vi har i Norge i 2019. Siden debutplaten «Møhlenpris Motell» fra 2015 har bandet utviklet seg til å bli et band med stort omfang innenfor sjangeren, hyllet i pressen, elsket av fansen. Sanger som «Kong Oscars Gate» og «Sang Til Sonja» har for lengst blitt allemannseie landet rundt, men Hjerteslag er mer enn allsang. Tekstene til Robert Eidevik er ærlige og oppriktige, med en musikalsk nerve som gjør at man får et personlig forhold til låtene. En balanse det er få band som oppnår med musikken sin. Til prestasjonskonferansen kommer vokalist og låtskriver Robert Eidevik og gitarist Nikolas Jon Aarland, for å fortelle om veien fra bakgården til Festningen.

Foto: Iiris Celine Mayränen

Anders G. M. Haugland
Sanger og låtskriver

Sanger og låtskriver Anders Georg Mowatt Haugland eller bare Mowatt, ble kjent gjennom TV-programmet IDOL i 2018. Bergenseren endte opp på en meget respektabel sjetteplass og har i etterkant flyttet østover til hovedstaden for å satse på musikken på fulltid. Anders blir beskrevet som en entertainer og hadde blant annet Tshawe Baqwa på beina, dansende bak dommerbordet flere ganger under hans opptredener i IDOL. Anders har bakgrunn fra håndball og gikk blant annet på Toppidrettslinjen ved Tertnes i Bergen i 3 år.

Foto: Privat

Heidi Jeanette Nygård
Salgsdirektør Scandic Hotels

Heidi Jeanette Nygård er leder for salgsavdelingen i sør-vest Norge for Scandic Hotellene. Hun kommer opprinnelig fra Rogaland, men er nå stasjonert i Bergen. Heidi er en erfaren forhandler, taler og foredragsholder i næringslivet, og hun har mye erfaring fra organisasjonslivet gjennom idretten. Hun er en utadvendt og engasjert leder som brenner for det hun jobber med, og er en person som tør å satse og å velge utradisjonelle veier om hun ser at det vil bære frukter.

Foto: Privat

Ståle Pallesen
Dr. psychol og søvnekspert 

Ståle Pallesen er professor i psykologi ved Universitetet i Bergen og er også knyttet til Nasjonalt kompetansetjeneste for søvnsykdommer. Han har forsket på søvn og søvnrelaterte problemstillinger i mer enn 20 år og har også arbeidet med temaet klinisk. Han har en spesiell interesse for hvordan søvn virker inn på prestasjon og var med i Olympiatoppens ekspertgruppe som utarbeidet råd for tidssonetilpasning i forbindelse med vinter-OL i Sør-Korea i 2018.

Foto: Irene Mjelde

Christine Hope
Komiker og skuespiller

Komiker Christine Hope har i en årrekke gjort seg bemerket på landets revyscener. Der har hun hoppet fra den ene suksessen til den andre. Hennes aller første soloshow fikk strålende kritikker og ble sett av over 20 000 publikummere. Skuespiller Christine Hope ble landskjent gjennom sin absurde serie Frittgående Hope på TV2, hvor hun spilte alle rollene selv. Barn kjenner henne som Cecilie fra Verdens beste SFO, og hun var sist sett på tv som programleder i Det store Symesterskapet på NRK1.

Foto: Olympiatoppen

Michael Jørgensen
Coach Olympiatoppen

Michael kommer fra Ebeltoft i Danmark og har bodd i Norge siden 1996. Han har drevet med kampsport i nesten 30 år og jobbet med toppidrett i 25 år. Han har vært trener på høyeste internasjonale nivå, med flere medaljer fra EM, VM og OL. Michael driver med prestasjonscoaching på høyeste internasjonale nivå, innen olympiske idretter. Han er opptatt av mennesket bak prestasjonen og er ekspert på å utnytte hele ditt potensial.

Foto: Olympiatoppen

Pia Mørk Andreassen
Daglig leder OLTV

Pia Mørk Andreassen ble den første kvinnelige lederen av Olympiatoppen Vest da hun i 2013 overtok rollen etter Roger Gjelsvik. Hun er en pådriver for å utvikle morgendagens utøvere og internasjonale toppidrettsutøvere fra Vestlandet. Pia er en svært driftig dame med mange jern i ilden som er bevisst på hvilken påvirkning energi har på oss mennesker, både i positiv og negativ form. Som leder er hun derfor svært flink til å gi påfyll til sine medarbeidere slik at de har energi til å prestere.

Foto: Privat

Geir Strandenes
Forsker, lege og fisker

Geir Strandenes fra Bergen er forsker og lege ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin ved Haukeland Universitetssykehus. Han var tidligere lege for Marinejegerkommandoen og har i mange år forsket på blod og blodoverføring og har nå gjort innovasjon ut av blod. Gjennom sitt prosjekt «Blood Far Forward» har han endret akuttmedisinsk livreddende behandling både i Helse Bergen og senere i resten av Norge og internasjonalt.

Foto: Henning Rasmussen

Irem og Gøran Eliassen
Dansere Argentinsk tango 

Irem og Gøran er erfarne tangodansere og instruktører med base i Bergen. Irem er opprinnelig fra Tyrkia, har utdannet seg til fysioterapeut i Nederland og driver sin egen klinikk i Bergen. Gøran kommer fra Storsteinnes i Troms og jobber i forsvaret som helikopter kontrolloffiser. De danser på et meget høyt nivå og vant i vår en internasjonal konkurranse i Belgia. Dette gjør at de nå er direkte kvalifisert til semifinalen i VM i Argentinsk tango i Buenos Aires i august i år.

Foto: PwC

Helene Kubon Skulstad Avdelingsleder PwC Bergen 

Helene har lang erfaring som konsulent og leder i dag PwCs konsulentavdeling i Bergen. Hun er en tydelig leder og rådgiver, har et smittende engasjement og et sterkt driv som får dem hun jobber med til å lykkes. Hennes motto er at vi alltid kan bli bedre – hver eneste dag. Helene er en erfaren foredragsholder, og har de siste fire årene holdt en rekke innlegg knyttet til Lean, Digital omstilling, Endringsledelse og Personlig lederskap, i tillegg til å fortelle sin egen historie så langt.

Foto: Tove Lise Mossestad

Andreas Gjeitrem – Hovedtrener Fyllingen Håndball Elite

Andreas Gjeitrem går inn i sin tredje sesong som hovedtrener for Fyllingen Håndball Elite, eller bedre kjent som Fyllingen Bergen, som spiller i eliteserien. Andreas har 13-års erfaring som aktiv håndballspiller og har representert Norge både som junior- og seniorspiller. I seriespill har han spilt på øverste nivå både i Norge og i Danmark. Andreas smitter! Han smitter energi, engasjement, vinnervilje og troen på sine medmennesker!

Kontakt:

Pia Mørk Andreassen
Telefon: 984 59 200
E-post: PiaMork.Andreassen@olympiatoppen.no

Følg oss: