[two_col_75_25_col1]

Dere presterer på høyt nivå i dag. Dere ønsker utvikling.

 

Hvordan legge listen enda høyere, strekke dere videre? Hva kan dere lære av andre som presterer på høyt nivå? Hva kan dere tilføre til deres videre utvikling?

 

På Prestasjonskonferansen møtes høyt presterende miljøer på tvers av samfunnets sektorer. De dykker inn i, inspirerer og utfordrer seg selv og hverandre til nye nivåer. Miljøer som strever etter å utvikle sin prestasjonskultur, sine holdninger, verdier og mentalitet, adferd og praksis. Miljøer som strever for å realisere sitt potensial, optimalisere sine kapasiteter og sin prestasjon.

 

Prestasjonskonferansen stimulerer de som allerede presterer på høyt nivå gjennom mangfold, læring og deling av praksis for utvikling av prestasjon og prestasjonskultur. I år er den røde tråden ”skape, det ingen har gjort før”. Over 30 bidragsytere fra mange av samfunnets sektorer deler sine perspektiv i samhandling med flere enn 350 deltakere tatt ut i over 30 miljøer. Det er stor variasjon i metode i plenum med korte oppspill, presentasjon av store prestasjoner , samtaler og rundt i Operaen i mindre grupper i miniforedrag og workshops på tvers av og i eget miljø.

 

Prestasjonskonferansen 2016 gjennomføres i Operaen 20. og 21. oktober. Det er femte gang Olympiatoppens prestasjonsklynge inviteres til den store møteplassen, den årlig treningssamlingen.

 

Vi jakter kontinuerlig på høyt presterende og spennende miljøer. Er dere et slikt miljø? Vi har holdt av noen plasser til dere på årets Prestasjonskonferanse. Interessert? Kontakt bente.svensson@adpraksis.no eller jarle.aambo@olympiatoppen.no

[/two_col_75_25_col1] [two_col_75_25_col2]

Collage

[/two_col_75_25_col2]

Trykk her for å se programmet for Prestasjonskonferansen 2016