Prestasjonskonferansen 2018

Torsdag 24. mai Kl. 08:00 - 22:00

BI Stavanger/Rogaland Teater

Image
Tusen takk til alle deltakere som deltok på Prestasjonskonferansen!

På Prestasjonskonferansen er også foredragsholderne deltakere, og alle deltakerne bidragsytere. Det er gruppearbeid, treningsleir om du vil.

Les mer om prestasjonskonferansen 2018

Prestasjonskonferansen 2018

Noen skal vinne en kontrakt. Noen skal vinne OL. Noen skal fylle en teatersal. Alle skal prestere i toppen i sin bransje. Hvordan gjør de det? Hva er likt, hva skiller dem? I samarbeid med Olympiatoppen sør vest og en rekke andre lokale bedrifter og organisasjoner inviterer vi til tidenes treningsleir for ledere.

Det er første gang Prestasjonskonferansen arrangeres i Stavanger. Konferansen er en møteplass og treningsarena for utvikling av prestasjonskultur. Idretten, kulturnæringen og næringslivet deler praksis, deler refleksjoner og har utviklende dialog på tvers av sektorer, fagdisipliner, roller og ansvar, utøvere og ledere.

Hva kreves for å prestere på høyt nivå innen ulike samfunnsområder? Hva er fellesnevnerne? Hva kan vi lære av hverandre? Hvordan kan vi stimulere og ta vare på dem som ønsker å utnytte sitt potensial?

Image

Medlem: kr 1900 (mva-fritt)

Ikke medlem: kr 5700 (mva-fritt)

Påmeldingsfrist: 16. mai Kl. 16:00

Praktisk info

Konferansen avholdes på BI Stavanger, Hesbygaten 5, 4014 Stavanger
Påmelding:

For de som ønsker å avslutte kvelden med Middag og teater, vennligst sjekk dette for registrering.

Trykk her for å melde deg på

Parkering:


BI Stavanger har en egen parkeringsskjeller tilknyttet bygget som drives av Stavanger Parkeringsselskap. Følg skilting til venstre i parkeringshuset (les informasjon på parkeringsmaskinen). Det er også en offentlig parkeringsplass for betaling i Ryfylkegaten. På travle dager blir disse fulle. Vi anbefaler at du tar deg til sentrum, (bare en kort spasertur unna), ta sykkelen eller se Kolumbus sine tilbud.

Overnatting:

Scandic Stavanger City (ved BI) eller Scandic Stavanger Park (ved teateret) Booking kode: D00039085. 

Se video fra treningsleiren i Bergen 2017