Bidragsytere Prestasjonskonferansen Nord 2021

Foto: Jens Kristian Nilsen

Berit Norbakken, sanger

Berit er en av Norges fremste klassiske sangere. Med hele verden som sin arbeidsplass har hun høstet strålende kritikker for sine konserter og innspillinger. Hennes drivkraft er musikkens nære møter, mellom utøvere så vel som utøvere og publikum.

Frode Moen, avdelingsleder

Frode er avdelingsleder og fagansvarlig for mental trening og coaching i Olympiatoppen Midt-Norge og PhD Coaching og Prestasjonspsykologi ved NTNU. Frode er tidligere landslagssjef for NSF kombinert fra 2002-2007 og hovedtrener for Granåsen skiteam fra 1994-2004.

Image

Foto: Anne-Sylvie Bonnet

Navid Rezvani
B-boy

«Ein må ape til ein kan skape», gjenfortalte Navid til oss for et par år siden, da vi snakket sammen på Olympiatoppen.

Les mer om Navid

Image
Image
Image

Andreas Semmingsen, daglig leder

Andreas er daglig leder i Marealis AS, et selskap innen marin bioteknologi. Andreas er tredje generasjon Semmingsen i Stella Polaris-konsernet, og har sin utdannelse fra UiT Norges arktiske universitet, samt USA og Singapore.

Asbjørn Lilletun, daglig leder

Asbjørn leder Norinnova, et av Nord-Norges største innovasjonsselskap. Er utdannet marin biolog og har sin bakgrunn fra legemiddelindustrien, men har de siste 10 årene jobbet med å bidra til innovasjon i Nord-Norge.

Trine Lise Andersen, avdelingsleder

Har ledet Olympiatoppen Nord siden 2010, og forsvarte nylig sin doktorgradsavhandling ved UiT Norges arktiske universitet: Prestasjonskultur: "There ain't no cure". En studie av lederstilen til en landslagstrener i fotball.

Morten Gamst Pedersen. Foto: Jacob Fridholm

Foto: Hålogaland Teater

Egill Pálsson, teatersjef

Egill er utdannet skuespiller og regissør fra Island og Danmark, og kom til Hålogaland Teater i august 2020 fra Berlin, der han var professor ved Hochschule für Schauspielkunst Ernst Busch. Har regissert over 90 produksjoner i 7 forskjellige land og satt opp stykker på de største scenene i Norden.

Steinar Nilsen, daglig leder

Steinar er tidligere fotballspiller og fotballtrener med proffkarriere både i Tromsø IL og i Serie A i Italia. Steinar har i tillegg hatt ulike lederroller i både toppfotballen og nordnorsk næringsliv, og er i dag daglig leder i Tromsø Taxi.

Foto: Jacob Friedholm

Morten Gamst Pedersen, fotballspiller

Spiller nå for Alta IF, har tidligere spilt for Tromsø IL, Blackburn, Karabükspor og Rosenborg. Ble i 2004 solgt fra Tromsø IL til Blackburn, der han spilte 9 sesonger, 8 av disse i Premier League. Har 83 landskamper for Norge.

Håvard Klemetsen,  fagansvarlig 

Håvard er fagansvarlig for talentutvikling i Olympiatoppen Nord. Han har sin toppidrettsbakgrunn som tidligere kombinertløper, med 21 års erfaring som toppidrettsutøver, 10 av disse har vært på landslaget.

Foto: Talent Norge

Monica Borg Fure, prosjektleder

Monica er prosjektleder i Talent Norge, der hun blant annet har ansvar for talentsatsingen i Nord-Norge, med støtte av Samfunnsløftet. Monica er utdannet skuespiller, og har hatt en rekke roller i film, TV og teater, og regissert både kortfilmer og teater.

Kontakt:

Trine Lise Andersen
Mobil: 901 55 691
trinelise.andersen@olympiatoppen.no

[/cs_column]

Følg oss:

[/cs_row][/cs_section]