Prestasjonskonferansen
14.-15. november 2017
i Operaen

Prestasjonskonferansen 2017

Mange og svært gode tilbakemeldinger fra deltakere og bidragsytere gjør at dere i all hovedsak vil kjenne dere igjen på Prestasjonskonferansen 2017 på Operaen 14 og 15 november. Mer om programmet her.

Som vanlig utvikler vi arenaen og noen nye elementer kommer til. For et par år siden introduserte vi en ”rød tråd”, et hovedtema, på Prestasjonskonferansen. Temaene tas fra indikatorene vi stadig jakter på og som vi har funnet går igjen i gode prestasjonsmiljø. Uavhengig av sektor. På Prestasjonskonferansen 2015 introduserte vi ”disiplin” – fokus, lojalitet, hardt arbeid og kvalitet over tid. I 2016 bygget vi bro fra ”disiplin” til ”skape” – mulighetsrom, innovasjon og det umuliges kunst. I 2017 bygger vi broen videre til ”læring” – deling, tilbakemelding, lek og eksperimentering.

Hva tenker Kunnskapsministeren om betydningen av prestasjon på høyt nivå i et samfunnsperspektiv? Vi inviterer som tidligere toppledere i ulike sektorer til å dele sine perspektiv i åpningen av konferansen.

Se inntrykk fra prestasjonskonferansen 2017:

 
Hva tenker Kunnskapsministeren om betydningen av prestasjon på høyt nivå i et samfunnsperspektiv?

Prestasjoner presenteres i plenum når vi er kommet litt i gang og når vi runder av. Det spenner som vanlig vidt. Deltakerne forteller at variasjonen inspirerer og åpner opp for inntrykk og dialog på tvers. Det blir møte med klassisk orkestermusikk med internasjonal anerkjennelse, norsk kokk i verdensklasse, delingskultur i musikken, kultur for ”battle” i toppidretten, jazz- og teaterkunst og prestasjon i forskning og næring.

”Kan du dele med meg….” Det blir workshops med mange samtaler, i grupper på 10-12 personer, et par ganger i løpet av samlingen. Det blir mye spennende å ta del i når nær 400 deltakere og bidragsytere møtes på tvers av miljøer og sektorer for å fordype seg i hverandres kultur for læring.

Mesterlære i praksis. Det blir 6 ulike innspill, samtaler og foredrag under Walk & Talk i Operaens spennende lokaler. Vi kommer tettere på det som ligger bak prestasjonene på scenen og kultur og praksis for læring.

Det blir samtaler i plenum med fokus på læring i miljøer som presterer på høyt internasjonalt nivå. Møt ny komet i friidrett, eliteflyver, næringslivsleder, professor i øving og musiker.

Vi har knyttet til oss en rekke spennende bidragsytere fra alle samfunnssektorer som sammen med deltakermiljøene skaper en inspirerende møteplass også på Prestasjonskonferansen 2017.

Mer om bidragsyterne her.

 

Tidligere konferanser

Klikk på linkene under for å lese om de tidligere konferanser, se bilder og bidragsytere.